Hoe kan ik mijn kind laten testen door SportAnalytik?

Welke kinderen kunnen worden getest?
SportAnalytik test alle gezonde kinderen vanaf 5 tot en met 16 jaar. Met ‘gezond’ bedoelen we dat ze zich tijdens de test lekker moeten voelen en geen blessure of acute infectie mogen hebben. Kinderen met een langdurige ziekte of een beperking kunnen na overleg vaak wél worden getest.

Er zijn 4 manieren om uw kind te laten testen:

DEELNEMEN AAN EEN PUBLIEKE SPORTANALYTIK-TESTDAG
Klik hier om uw kind in te schrijven op een publiek toegankelijke testdag in de loop van de volgende maand(en). We testen gemiddeld 25 kinderen. De inschrijvingsprijs kan variëren, maar bedraagt ongeveer 45€ per kind.
Vindt u niet meteen een geschikte datum of testlocatie? Kom dan later opnieuw een kijkje nemen, want onze website en aanbod worden geregeld geüpdatet.

VIA DE SCHOOL, GEMEENTE OF EEN ANDERE ORGANISATIE
Mogelijk wordt uw kind door de school, gemeentelijke sportdienst of een andere organisatie uitgenodigd op een SportAnanalytik-test in jouw buurt. De prijs per kind bedraagt dan ongeveer 19€.
Nog geen uitnodiging gekregen? Waarom dan niet zelf contact opnemen met de schooldirectie of gemeentelijke sportdienst en voorstellen om een testdag met SportAnalytik te organiseren? Verwijs gerust naar deze website!

 

EEN INDIVIDUELE TEST BOEKEN
U kunt uw kind na afspraak individueel laten testen bij ons in Westerlo, op een moment dat u het beste past. Westerlo ligt tamelijk centraal in Vlaanderen, in het zuiden van de provincie Antwerpen.
Een individuele test kost uiteraard iets méér dan een test samen met andere kinderen, maar er is dan ook extra tijd voor de nabespreking en voor uw vragen of opmerkingen. De prijs voor een individuele test na afspraak bedraagt 80€, alles inbegrepen.
U vindt alle gegevens voor een individuele afspraak onderaan op de homepage van deze site, of klik hier.

 

STEL ZELF EEN TESTGROEP SAMEN
Mobiliseer zelf vijf of meer kinderen om naar Westerlo te komen voor een (halve) testdag. Dat kost per kind flink wat minder dan een individuele test!
U kunt kinderen samenbrengen uit een grote familie of vriendengroep, uit dezelfde buurt, uit de jeugdbeweging, uit een kindervereniging...

 

De prijs per kind hangt af van de grootte van de groep:
• minimaal 5 kinderen: 65€/kind (i.p.v. 80€)
• minimaal 10 kinderen: 60€/kind
• minimaal 15 kinderen: 55€/kind
• minimaal 20 kinderen: 50€/kind
• minimaal 25 kinderen: 45€/kind
Grotere groepen dan 25 kinderen kunnen we niet optimaal testen tijdens één testdag.

 

Als Westerlo voor uw groep te ver is, dan kunnen we voor een meerprijs ook een testlocatie dichterbij afspreken!

U vindt alle gegevens om een afspraak voor jouw testgroep te maken onderaan op de homepage van deze site, of klik hier.

Meer over de publiek toegankelijke SportAnalytik-evenementen
De testdagen die we zelf plannen, duren ongeveer 1,5  uur en worden op woensdagnamiddag of in het weekend gehouden. Eerst is er een gezamenlijke warming-up. Daarna gaat uw kind in een kleine groep leeftijdsgenoten verder, begeleid door een persoonlijke coach. Dat groepje voltooit een aantal testen waarmee we de unieke kenmerken en vaardigheden van alle kinderen meten.

Registreer om deel te nemen aan een SportAnalytik evenement.


Een SportAnalytik-evenement is een halve dag sporten/bewegen, waarbij je verschillende fysieke vaardigheidstests uitvoert op een speelse en enthousiaste manier.


Elk kind krijgt een persoonlijke evaluatie en een aanbeveling voor de meest geschikte sporten.

Bekijk dit filmpje van 1 minuut over een typisch SportAnalytik-evenement

Roman De vader van Andrea en Natalia
Het evenement was geen exercitie, maar oefeningen gecombineerd met spel en plezier. De meiden vonden het erg leuk en vroegen wanneer we weer zouden gaan.
Vlasta Moeder van Kaja
Ik was benieuwd hoe kaja zich verhoudt tot leeftijdgenoten en welke sport van nature bij haar past. De resultaten werden bevestigd door mijn aannames en maakten me gelukkig.
Natalia 5 jaar
Het was geweldig. Vooral de run aan het eind toen iedereen juichte ...
Kaja 11 jaar
Dankzij dans en andere sportactiviteiten ben ik in goede vorm. De resultaten bevestigden het. Tegelijkertijd lieten ze me gebieden zien die ik kan verbeteren.

Foto’s van
eerdere evenementen